Saturday, September 20, 2008

tentang herbalife

Mengetahui sejarah Herbalife melengkapkan separuh daripada penyampaian anda kepada pelanggan.

Mark Hughes, yang mengasaskan Herbalife lebih daripada 25 tahun dahulu, telah pergi ke China untuk belajar dengan pakar herba supaya beliau boleh mencipta produk2 yang sebolehnya paling berkesan.

kami komited terhadap kualiti produk dan selalu merujuk kepada pengedar2 yang selalu memberi maklumbalas penting daripada pengalaman peribadi mereka dan daripada pelanggan2. Dengan berbuat demikian, kami boleh membawa produk2 ke pasaran yang memenuhi keperluan para pelanggan hari ini dan sentiasa meninjau dan mengkaji keperluan pelanggan2 masa depan.
samada anda menyampaikan produk pengurusan berat badan Herbalife, supplimen kesihatan atau produk nutrisi luaran, anda boleh rasa yakin bahawa barangan ini mempunyai sokongan kekuatan syarikat yang mempunyai tradisi lama dalam memfokuskan gaya hidup yang sihat untuk semua.

KELEBIHAN HERBALIFE

Kajian sains di sebalik kejayaan
Doktor sains dan ahli nutrisi yang ternama di AS menjadi anggota Lembaga Penasihat Perubatan dan Saintifik Herbalife, untuk memastikan produk2 Herbalife mencapai atau melebihi piawaian paling tinggi yang boleh dicapai.

Keseimbangan alam semulajadi dan sains
Menggabungkan bahan2 semulajadi dengan teknologi sains membolehkan Herbalife mencipta suplemen harian perlu yang kaya dengan protein tambahan yang dialu-alukan untuk sebarang gaya hidup.

Bahan-bahan Herbalife
Hanya bahan2 yang diperoleh daripada sumber semulajadi yang paling tinggi kualitinya dari setiap pelosok dunia dimasukkan dalam produk2 Herbalife.

Produk2 yang mudah diguna dan dibawa ke mana2
Ini adalah produk2 yang tepat untuk anda dan pelanggan2 anda, samada untuk mengurangkan berat badan, mengekalkan berat atau seboleh-bolehnya menjadi sihat atau gembira.

KESIHATAN YANG BAIK BERMULA DENGAN NUTRISI SELULAR
Mengoptimumkan Kesihatan Anda dengan Nutrisi Selular


Untuk rasa sihat anda mesti menjadi sihat. Dan untuk menjadi sihat, anda perlu menyuburkan sel2 badan anda. Kami namakan Nutrisi Selullar, dan ia menjadi asas saintifik kepada setiap produk yang kami tawarkan. Dengan membekalkan sel2 anda dengan nutrien yang seimbang. Sel2 anda menjadi semakin terbuka, membenarkan ia menyerap dan memproses nutrien. Melalui Nutrisi Selular, Herbalife telah mencipta asa yang terbaik untuk pengurusan berat badan dan hasil yang kekal.

Memperibadikan Pengurusan Berat Badan dengan SHAPEWORKS

Nutrisi dan kuasa protein adalah teras kepada Shapeworks. Satu kejayaan cemerlang dalam pengurusan berat badan, Shapeworks berdasarkan teori yang diuji secara klinikal dan falsafah Dr. David Heber, Ketua Pusat Nutrisi Manusia dan Pengerusi Lembaga saintifik dan Perubatan Herbalife. Dengan 26 tahun sebagai peneraju dalam industri pengurusan berat badan, kami telah merekabentuk shapeworks untuk menolong anda mengawal rasa lapar dengan kerkesan- cabaran 1 yang dihadapi oleh mereka yang berdiet. Dengan kebolehan untuk meyukat protein secara peribadi, Herbalife telah mencipta kombinasi jaya dengan shapeworks.

Memperibadikan Pengurusan Berat Badan

1. Formula 1 Nutritious Mixed soy Powder Drink
~ untuk menyediakan badan anda dengan nutrien yang diperlukan untuk kesihatan optimum dan pengurusan berat badan.
~ menolong anda berasa kenyang, puas dan bertenaga.
~ kaya dengan serabut diet.

2. Formula 3 Blended Soy and Whey Protein Powder
~ membantu mengekalkan pengambilan protein yang cukup dan mengikut apa yang disyorkan.
~ disertakan protein soya yang mengandungi isoflavona, penting untuk nutrisi sihat.
~ mengandungi Protein dadih susu, satu sumber sistina dan metionina, penting untuk menyokong otot.

Tenaga & Kesihatan
shapework teamix - Lemon & Hibiscus

~ ia akan mengurangkan rasa mengidam supaya anda tidak mengambil snek tinggi kalori yang boleh mengalih pelan pengurusan berat badan anda dari landasan yang betul.
~ minuman ringkas yang segar dan dicampur dengan 5 botani semulajadi yang bertindak pantas.
~ setiap hidangan bebas kalori.

Snek Protein
1. shapeworks Roasted Soy Nuts
~ dipanggang dalam minyak kanola monotaktepu(monounsaturated) yang sihat.
~ garam cardia meliputi bahan mineral kalium dan magnesium.
~ snek yang ringkas dalam paket individu yang mudah dibawa.

2. Shapeworks Soy and Whey Protein Bar
~ snek bar yang diperkaya dengan protein
~ dirumus secara saintifik untuk memberi anda sokongan nutrisi maksimum antara hidangan.
~ memuaskan keinginan untuk makanan manis, ia juga memberi anda protein antara hidangan yang diperlukan untuk mengekalkan pengurusan tenaga dan berat badan anda.

No comments: